Babagan Kita

Huaian ASN Medical Technology Co., Ltd. minangka perusahaan inovatif sing nggabungake R&D, desain lan produksi. Nduweni 15 hak paten lan ngumumake perusahaan teknologi tinggi. Nduwe sertifikasi sistem ISO 13485, sertifikasi CE EU, sertifikasi FDA AS, lan melu akeh pameran perdagangan manca negara saben taun. Utamane ngasilake produk sing dipatenake kayata bandage medis anyar, bandage perbaikan, lan bandage pelindung pipa minyak bumi.