IMG_1845
30
IMG_1880
ASN LOGO

Huaian ASN Medical Technology Co., Ltd.

kita minangka pabrikan inovatif sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan, produksi lan penjualan produk. Huaian ASN Medical Technology Co., Ltd. didegake ing taun 2012. Wiwit didegake, kerja sama karo universitas lan perguruan tinggi kanggo nggawe terobosan teknologi ing lapangan plastik ortopedi liwat kombinasi produksi, panelitian, lan riset.

ASN LOGO

Sawise pirang-pirang taun upaya tanpa wates, Huaian ASN Medical Technology Co., Ltd. saiki wis dadi pabrikan kelas Casting Orthopaedic Casting lan splint ing negara kasebut. Kita mesthi ngetrapake kabijakan kualitas desain sing tliti, produksi sing tliti, layanan sing antusias, ngupayakake kelas kapisan, ningkatake pangembangan kanthi teknologi. Kita mesthi ngetrapake filosofi bisnis ketulusan lan kepercayaan, lan menang-win antarane host lan klien. Kita nganggep kualitas minangka umur perusahaan, lan ngasilake masyarakat kanthi produk berkualitas kanthi rega murah. Bali menyang pangguna!

Perusahaan kasebut duwe 15 paten duweke dhewe lan ngumumake kanggo perusahaan teknologi tinggi negara.

Kita duwe sertifikasi sistem ISO 13485, sertifikasi CE EU, sertifikasi FDA AS lan melu akeh pameran dagang gedhe ing omah lan ing luar negeri saben taun.

Perusahaan kami utamane ngasilake produk paten kayata pita Casting Orthopaedic, kaset perbaikan, lan kaset pelindung pipa minyak bumi. Kita ngimpor peralatan lan bahan lan terus ngembangake produk anyar. Produk perusahaan diekspor menyang luwih saka 20 negara kalebu Amerika Serikat, Kanada, Jerman, Inggris, Italia, Mesir lan India. Ing babagan layanan produk, tim layanan purna jual didedikake kanggo ngatasi rasa kuwatir para pelanggan. Ing dalan pangembangan mbesuk, perusahaan kasebut tetep nduweni prinsip kanggo nyedhiyakake produk paling apik kanggo para pelanggan, nyampurnakake produk lan layanane, lan mbayar maneh pelanggan anyar lan lawas.

ASN LOGO

Pameran Paling Anyar

Kita wis melu pameran internasional. Sampeyan bisa mriksa informasi pameran sing wis melu sadurunge.

231
sdr
cof
3
ptr
9
8