• Laundry Magnesium

    Magnesium umbah-umbah

    1. Mbusak bau sing ora enak saka umbah-umbah sing dikeringake ing njero omah !!

    2. Copot cetakan lan rereget saka drum mesin cuci !! (Sawise 2-3 minggu panggunaan saben dina)

    3. Mbusak rereget saka selang got !!

    4. Bisa digunakake luwih saka 300 kali (udakara setaun).

    5. Copot magnesium saka jaring sawise 300 kali lan gunakake ing kebon utawa pot kembang. Amarga penting banget kanggo fotosintesis, magnesium nyengkuyung tanduran!

    Dianggo: Digunakake minangka produk tambahan kanggo deodorisasi, ngresiki lan sterilisasi binatu katun, sprei lan serat sintetis.

  • Hoof Casting Tape

    Tape Casting Hoof

    Tape casting hoof minangka bahan casting unik sing dirancang kanthi sifat khusus kanggo aplikasi ing pucuk jaran. Ora kaya casting ortopedi ing tape casting hoof duweni konten resin sing luwih dhuwur, sing tahan resistensi nyandhang. Tape casting ing ndhuwur uga duwe pola tenunan khusus sing ngidini malleability bahan casting menyang kuku kasebut.

    Metode pambungkus tape hoof casting lan bahan substrat ndhukung situs gagal kuku uga asil gagal tembok kaya, penyakit garis putih, suar, lan telapak sing lancip.

  • Crepe Elastic Bandage

    Crepe Perban Elastis

    Crepe elastis Bandage nduweni tekstur alus, elastisitas dhuwur lan permeabilitas udara sing apik, sing bisa ningkatake sirkulasi getih lan nyegah pembengkakan anggota badan.

    Spesifikasi:

    1. Bahan: 80% katun; 20% spandeks

    2. Bobot: g / ㎡: 60g, 65g, 75g, 80g, 85g, 90g, 105g

    3. Klip: nganggo utawa nganggo klip, klip band elastis utawa klip band logam

    4. Ukuran: dawa (digawe dowo): 4m, 4,5m, 5m

    5. Jembar: 5m, 7.5m 10m, 15m, 20m

    6. Kemasan blastik: dikemas ing selofan

    7. Cathetan: spesifikasi khusus bisa dadi panjaluk pelanggan

  • Tubular Bandage

    Perban Tubular

    Perban elastis tubular duwe fleksibilitas lan aplikasi sing apik. Iki bisa digunakake ing bagean awak apa wae. Kanthi struktur jaringan lan mode operasi sing unik, bisa dadi cedhak karo awak pasien.

    • Gunakake macem-macem: Ing kayu lapis bandage polimer tetep, perban gypsum, perban tambahan, perban kompresi lan kayu lapis splicing minangka liner.

    • Tekstur alus, nyaman, cocog. Ora ana deformasi sawise sterilisasi suhu dhuwur

    Gampang digunakake, nyedhot, apik lan gen-erous, ora mengaruhi urip saben dinane.

  • Waterproof Padding

    Bantalan anti banyu

    Pad anti banyu minangka produk paling anyar sing digawe dening perusahaan kami, kanthi efisiensi tahan banyu sing dhuwur, elastisitas sing apik lan kroso kulit sing nyaman. Supaya sampeyan yakin.

    Fitur: anti banyu, alus, nyaman, insulasi panas

    Aplikasi: ortopedi, operasi

    Katrangan: Bantalan anti banyu minangka produk tambahan saka bandage plester / tape casting kanggo nyegah kulit pasien rusak nalika plester / bandage casting dadi padhet.

  • Padding

    Padding

    Pad anti banyu minangka tambahan kanggo plester bandage supaya ora ngrusak kulit pasien nalika padhet, ambegan, elastis, alus lan alus kanggo kulit.

    Fitur: alus, nyaman, insulasi panas

    Aplikasi: ortopedi, operasi

    Keterangan: Bantalan anti banyu minangka produk tambahan saka bandage plester / tape casting kanggo nyegah kulit pasien rusak nalika plester / bandage casting dadi padhet.

  • Crutch

    Kruk

    Kruk iki Nggunakake profil aluminium kanthi kualitas tinggi, aja nganti teyeng, oksidasi permukaan proses tlutah. Nguatake pipa tengah, menehi dhukungan sing apik.

    Sponge foaming aksial lan salaman, ayo digunakake luwih kepenak, desain khusus pipa, nyedhiyakake beban sing luwih aman, tabung nganggo selang karet supaya ora gesekan logam bisa nyuda gesekan lan gema swara.

    Bantal karet antiskid, nyedhiyakake kemampuan gesekan lemah sing apik, gasket logam Tibet njero, nguatake daya tahane, bisa disetel dhuwur, cocog karo dhuwur sing beda.

  • Orthopedic Casting tape

    Tape Casting Orthopaedic

    Tape Casting Orthopaedic kita, ora ana pelarut, ramah lingkungan, gampang dioperasikake, ngobati cepet, kinerja mbentuk sing apik, bobot entheng, atose dhuwur, anti banyu, resik lan higienis, Sinar-sinar X sing apik banget: Radiolusi sinar-X sing apik banget trep kanggo njupuk foto sinar-X lan mriksa penyembuhan balung tanpa nyopot bandage, utawa plester kudu dicopot.