Anti-coronavirus (COVID-19) Masker Wajah Operasi 3ply Medis & Sekali Pakai

Katrangan singkat:

* Keuntungan Topeng Pasuryan: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu, bahan anti-alergi, kemasan sanitasi, ambegan sing apik.

* Topeng sanitary kanthi efektif nyegah nyedhot lebu, serbuk sari, rambut, flu, germ, lsp. Cocog kanggo diresiki saben dinane, alergi
wong, personel layanan (medis, dental, keperawatan, katering, klinik, kaendahan, kuku, ingon-ingon, lsp), uga pasien sing butuh
pangayoman ambegan

* Lipat telung lapis: papan ambegan 3D

Klip irung sing didhelikake: bisa ngetutake setelan kontur rai, pas karo rai

*  Tekanan rendah cuping elastis, bunder utawa datar, kuping luwih kepenak


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

* Keuntungan Topeng Pasuryan: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu, bahan anti-alergi, kemasan sanitasi, ambegan sing apik.

* Topeng sanitary kanthi efektif nyegah nyedhot lebu, serbuk sari, rambut, flu, germ, lsp. Cocog kanggo diresiki saben dinane, alergi
wong, personel layanan (medis, dental, keperawatan, katering, klinik, kaendahan, kuku, ingon-ingon, lsp), uga pasien sing butuh
pangayoman ambegan

* Lipat telung lapis: papan ambegan 3D

Klip irung sing didhelikake: bisa ngetutake setelan kontur rai, pas karo rai

*  Tekanan rendah cuping elastis, bunder utawa datar, kuping luwih kepenak

 

Topeng nutupi irung lan cangkeme pangguna lan nyedhiyakake alangan fisik kanggo cairan lan bahan partikel.

Spesifikasi:

Materi 3ply 25g / m2 kain pp sing ora dirajut
Ukurane 17.5x9.5cm
Resistensi Cairan 120mmHg
Delta P <49Pa
Flammabilitas Kelas I
Gaya Earloop Elastis
MOQ 10000 pcs
   
Spesifikasi Pengepakan 10 pcs / pkg, 5pkgs / kothak., 48 bxs /CTN
Ukuran Kotak 18,5 × 10 × 9cm
Ukuran Karton 38,5 × 41,5 × 56cm
Bobot 13,2kg

FAQ

- Kepiye carane nggawe penyelidikan?

Pls ngandhani materi, ukuran, jumlah produk sing sampeyan butuhake, uga cara pangiriman sing disenengi. Sugeng rawuh para pembeli sepisanan. Cukup kirim gambar artikel sing sampeyan butuhake utawa nyritakake babagan sarat. Kita bisa nyedhiyakake barang sing bisa dibandhingake utawa malah luwih dhuwur.

- Kepiye njaluk conto barang dagangan?

Sawise konfirmasi produk sing dikarepake, sampeyan bisa njaluk conto. Kita ngajak sampeyan mriksa kualitas.

Yen sampeyan pengin sampel standar (ora diwenehi label, ora ditandhani), kita bakal ngirim tanpa biaya, simpen kanggo dikirim. Sawise konfirmasi pesanan sampeyan, biaya pengiriman sampel bakal dijupuk saka total biaya.

Yen sampeyan kudu ngowahi ukuran produk utawa spesifikasi liyane, kirimake email rincian babagan pangowahan kasebut (luwih-luwih ing gambar). Kita bisa negosiasi maneh biaya.

- Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo aku?

Yaiku tujuane! Kita pengin ngrancang miturut ide lan informasi sampeyan. Pangowahan cilik bisa digawe kanthi gratis. Nanging, pangowahan desain gedhe bakal dikenani biaya tambahan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita