Sarung tangan Nitrile

Katrangan singkat:

Menehi tangan tambahan lapisan proteksi nganggo Sarung Tangan Nitrile Bebas Bubuk. Sarung tangan sing bisa digunakake nyedhiyakake kekuatan sing dipercaya lan ketangkasan sing nyaman sing cocog kanggo apa wae, wiwit saka persiapan panganan lan karya otomotif nganti aplikasi industri, kebersihan, utawa sanitasi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

Menehi tangan tambahan lapisan proteksi nganggo Sarung Tangan Nitrile Bebas Bubuk. Sarung tangan sing bisa dienggo nyedhiyakake kekuatan sing andal lan ketangkasan sing nyaman sing cocog kanggo apa wae wiwit saka persiapan panganan lan karya otomotif nganti aplikasi industri, kebersihan, utawa sanitasi. 

Spesifikasi

Materi Nitril
Jinis bubuk, gratis bubuk
Werna Putih, Biru, kaya sing dijaluk
Ukurane S, M, L, XL, Ukuran rata-rata
Sertifikasi CE, FDA, ISO
Lamaran Rumah Sakit, industri Pangan, Laboratorium, lsp.
Pelabuhan Qingdao, Shanghai, Ningbo, Lianyungang, lsp.

Napa sampeyan butuh Sarung Tangan Nitrile Sekali Pakai?

01

1. Sarung tangan nitrile kelas industri nyedhiyakake elastisitas, resistensi tusukan, lan resistensi kimia. Nitrile nyedhiyakake level kenyamanan sing padha karo lateks.

2. Sarung tangan sing ora nganggo lateks cocog kanggo sing alergi karet lateks alami. Kasedhiya ukuran medium, gedhe.

1. Gampang dipasang, elastis sing apik lan ora mambu.

2. Lembut nyedhiyakake kenyamanan sing unggul lan pas alami.

3. Cocog karo tangan, ambidextrous lan pakai.

4. Ora ana residu kimia.

FAQ

Q1. Apa cara pengepakan sampeyan?

A: Biasane, kita nggawa barang ing 10 pasang saben polybag, 100 pasang utawa 200 pasang saben master karton. Lan mesthine sampeyan bisa ngatur cara pengepakan.

P2. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T, L / C, D / A, D / P lan liya-liyane.

P3. Apa syarat pengiriman sampeyan?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU lan liya-liyane.

P4. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Biasane, butuh wektu 30 nganti 60 dina sawise nampa setoran Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlahe pesenan sampeyan.

P5. Apa sampeyan bisa ngatur produksi miturut conto?

A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. 

P6. Apa kebijakan sampel sampeyan?

A: Yen jumlahe sithik, conto bakal gratis, nanging pelanggan kudu mbayar biaya kurir.

P7. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim.

P8: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

A: Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat; lan kita ngajeni kabeh pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK