Klambi Isolasi sing Bisa Dipakai ing klambi sing aman Klambi Jubah Isolasi Tahan Air

Katrangan singkat:

a. Gaun bedah digawe saka bahan gabungan sing berkualitas tinggi. Iki ambegan, anti banyu, lan tanpa statis.

b. Kanggo mriksa pencegahan epidemi ing papan umum lan desinfeksi area sing kena kontaminasi virus, digunakake ing militer, medis, kimia, perlindungan lingkungan, transportasi, pencegahan epidemi lan lapangan liyane.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur:

a. Gaun bedah digawe saka bahan gabungan sing berkualitas tinggi. Iki ambegan, anti banyu, lan tanpa statis.

b. Kanggo mriksa pencegahan epidemi ing papan umum lan desinfeksi area sing kena kontaminasi virus, digunakake ing militer, medis, kimia, perlindungan lingkungan, transportasi, pencegahan epidemi lan lapangan liyane.

Spesifikasi

Jinis Kain SMS
Bobot 40gsm
Tes Garmen EN13795-1-2019, EC-REP
Jenis Kelamin Unisex
Fitur Lengan panjang, Gulu bunder (Velcro), cuff rib, dasi pinggang dobel, jahitan Ultrasonik
Werna Biru

Kemasan & Pengiriman

Rincian KemasanĀ 

Paket PP 1 pc / tas

50 pcs / CTN

Ukuran karton 60 * 44 * 36cm

Bobot kasar 7,5KG

FAQ

- Kepiye carane nggawe penyelidikan?

Pls ngandhani materi, ukuran, jumlah produk sing sampeyan butuhake, uga cara pangiriman sing disenengi. Sugeng rawuh para pembeli sepisanan. Cukup kirim gambar artikel sing sampeyan butuhake utawa nyritakake babagan sarat. Kita bisa nyedhiyakake barang sing bisa dibandhingake utawa malah luwih dhuwur.

- Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo aku?

Yaiku tujuane! Kita pengin ngrancang miturut ide lan informasi sampeyan. Pangowahan cilik bisa digawe kanthi gratis. Nanging, pangowahan desain gedhe bakal dikenani biaya tambahan.

- Kepiye wektu pengiriman biasane?

Wektu pengiriman biasane 45 dina.

- Apa syarat pembayaran?

Kita nampa T / T.

- Kepiye yen ana masalah karo produk sawise nampa?

We njupuk gambar kanggo sampeyan sadurunge konfirmasi pengiriman. Yen sampeyan nyathet kekurangan produksi, kirim kabar (gambar produk liwat email). Kita bakal mbenerake sing ora cocog utawa menehi ganti rugi liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK