Sarung tangan PVC

Katrangan singkat:

Sarung tangan PVC nyedhiyakake proteksi sing cukup tumrap asam lan basa sing luwih kuat uga garam, alkohol lan solusi banyu sing nggawe ppe tangan jinis iki cocog kanggo tugas sing kalebu ngatasi bahan kasebut utawa nalika nangani obyek ing wet.

Vinil minangka bahan sintetis, non-degradable, tanpa protein sing digawe saka polivinil klorida (PVC) lan plastik. Wiwit vinil sarung tangan sintetis lan non-biodegradable, duwe umur rak luwih dawa tinimbang sarung tangan lateks, sing asring wiwit rusak suwe-suwe.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

Sarung tangan PVC nyedhiyakake proteksi sing cukup tumrap asam lan basa sing luwih kuat uga garam, alkohol lan solusi banyu sing nggawe ppe tangan jinis iki cocog kanggo tugas sing kalebu ngatasi bahan kasebut utawa nalika nangani obyek ing wet.

Vinil minangka bahan sintetis, non-degradable, tanpa protein sing digawe saka polivinil klorida (PVC) lan plastik. Wiwit vinil sarung tangan sintetis lan non-biodegradable, duwe umur rak luwih dawa tinimbang sarung tangan lateks, sing asring wiwit rusak suwe-suwe.

Spesifikasi

Produk

Sarung Tangan Vinil Sekali Pakai

Materi 

Klorida polivinil PVC

Sasmita

Kelas Industri, Kedokteran lan Panganan

Werna

Cetha, Putih, Biru, Kuning lsp.

Spesifikasi

Bebas bubuk utawa bubuk

Bobot

M4.0 +/- 0.3g M4.5 +/- 0.3g M5.0 +/- 0.3g M5.5 +/- 0.3g

Ukurane

S, M, L, XL 9 inci

Jembar (mm)

XS

75 ± 5

S

85 ± 5

M

95 ± 5

L

105 ± 5

XL

115 ± 5

Tembok tunggal tebal (mm)

Driji

0.08

Klapa sawit

0.08

Elongasi nalika istirahat (%)

≥320

Kekuwatan Tensil (Mpa)

≥14

Pasukan nalika istirahat (N)

≥6

001

1. Bebas bubuk utawa bubuk

2. Bahan latin gratis, lateks

3. Ora alergi

4. Ora beracun, ora aman lan ora ana ambu

5. Simbidextrous, kanthi pelek sing digulung

6. kekandelan sing alus lan seragam

7. Tahanan Bahan Kimia

FAQ

Q1. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T, L / C, D / A, D / P lan liya-liyane.

Q2. Apa syarat pengiriman sampeyan?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU lan liya-liyane.

Q3. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Biasane, butuh wektu 30 nganti 60 dina sawise nampa setoran Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlahe pesenan sampeyan.

Q4. Apa sampeyan bisa ngatur produksi miturut conto?

A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. 

Q5. Apa kebijakan sampel sampeyan?

A: Yen jumlahe sithik, conto bakal gratis, nanging pelanggan kudu mbayar biaya kurir.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK