Tape Casting Orthopaedic

Katrangan singkat:

Tape Casting Orthopaedic kita, ora ana pelarut, ramah lingkungan, gampang dioperasikake, ngobati cepet, kinerja mbentuk sing apik, bobot entheng, atose dhuwur, anti banyu, resik lan higienis, Sinar-sinar X sing apik banget: Radiolusi sinar-X sing apik banget trep kanggo njupuk foto sinar-X lan mriksa penyembuhan balung tanpa nyopot bandage, utawa plester kudu dicopot.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Bahan baku

Produk iki digawe saka tape kain rajutan fiberglass fleksibel kebak karo poliuretan sing diuripake banyu.

Sawise diaktifake kanthi banyu, bisa nggawe struktur kaku kanthi kemampuan anti-mlengkung lan anti-pemanjangan, lan tahan kimia.

Fitur:

Moulding cepet:

Miwiti cetakan ing 3-5 menit sawise mbukak paket lan bisa bobot sawise 20 menit. Nanging perban plester kudu 24 jam kanggo konkret lengkap.

Kekerasan lan bobot entheng: 

Luwih saka 20 kaping luwih angel, 5 kali luwih entheng lan nggunakake luwih murah tinimbang bandage plester tradisional.

Telpon sing apik Struktur jaring rajutan sing unik nggawe bandage akeh bolongan ing permukaan supaya ventilasi udara apik lan nyegah lembab, panas lan pruritus kulit.

Pancaran sinar-X sing apik:

Radiasi sinar-X sing nyenengake nggawe fotone sinar-X lan mriksa penyembuhan balung tanpa ngilangi perban, utawa plester kudu dicopot.

Bukti banyu:

Kelembapan persentase sing diserep 85% kurang saka bandage plester, sanajan kahanan pasien sing ndemek banyu, nalika adus, isih tetep garing ing bagean sing ciloko.

Lingkungan sing ramah:

Bahan kasebut ramah lingkungan, sing ora bisa ngasilake gas polusi sawise diobong.

Operasi sederhana:

Operasi temprature kamar, wektu cendhak, fitur cetakan sing apik.

Pertolongan pertama:

Bisa digunakake ing pertolongan pertama.

Spesifikasi

NO. Ukuran (cm)  Ukuran Karton (cm)  Pengepakan   Panganggone
2 IN  5.0 * 360 63 * 30 * 30 10 gulung / kothak, 10 kothak / ctn Bangkekan, tungkak, lan tangan lan sikil bocah
3 IN 7,5 * 360 63 * 30 * 30 10 gulung / kothak, 10 kothak / ctn Kaki sikil lan tungkak, tangan lan pergelangan tangan diwasa
4 IN  10,0 * 360 65.5 * 31 * 36 10 gulung / kothak, 10 kothak / ctn Kaki sikil lan tungkak, tangan lan pergelangan tangan diwasa
5 IN  12,5 * 360 65.5 * 31 * 36 10 gulung / kothak, 10 kothak / ctn Tangan lan sikil wong diwasa
6 IN 15.0 * 360 73 * 33 * 38 10 gulung / kothak, 10 kothak / ctn Tangan lan sikil wong diwasa

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan: 10 gulung / kothak, 10 kothak / karton

Wektu delivry: sajrone 3 minggu wiwit tanggal konfirmasi pesenan

Pengiriman: Liwat segara / udara / ekspres

FAQ

• Apa aku kudu nganggo sarung tangan nalika nangani fiberglass?

Nggih Nalika fiberglass kontak karo kulit, bisa nyebabake iritasi.

• Kepiye cara sampeyan njupuk tape fiberglass saka tangan / driji?

Gunakake polesan kuku adhedhasar ACETONE ing area sing kena pengaruh kanggo mateni tape fiberglass.

• Apa tape Fiberglass anti banyu?

Ya! Pita Fiberglass anti banyu. Nanging, padding lan stockinette kanggo kit cast non-anti banyu ora.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita