Perban Perekat Dhewe

Katrangan singkat:

Bandage Adhesive dhewe biasane digunakake kanggo naleni eksternal lan fiksasi. Kajaba iku, bisa uga digunakake para olahraga sing asring olahraga. Produk kasebut bisa dibungkus ing bangkekan, tungkak lan papan liyane, sing bisa nduwe peran protèktif tartamtu.

• Iki ditrapake kanggo mbenakake lan mbungkus perawatan medis;

• Disiapake kanggo kit bantuan sing ora disengaja lan tatu perang;

• Digunakake kanggo nglindhungi macem-macem latihan, pertandingan, lan olahraga;

• Operasi lapangan, proteksi keamanan kerja;

• Perlindhungan lan nylametake kesehatan kulawarga;

• Bungkus medis kewan lan perlindungan olahraga kewan;

• Dekorasi: duwe panggunaan sing trep, lan warna sing cerah, bisa digunakake kanggo dekorasi sing apik.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur:

• Iki ditrapake kanggo mbenakake lan mbungkus perawatan medis;

• Disiapake kanggo kit bantuan sing ora disengaja lan tatu perang;

• Digunakake kanggo nglindhungi macem-macem latihan, pertandingan, lan olahraga;

• Operasi lapangan, proteksi keamanan kerja;

• Perlindhungan lan nylametake kesehatan kulawarga;

• Bungkus medis kewan lan perlindungan olahraga kewan;

• Dekorasi: duwe panggunaan sing trep, lan warna sing cerah, bisa digunakake kanggo dekorasi sing apik.

Mupangate:

• Aja kesusu;

• Ora lengket ing rambut utawa kulit, ora ana sisa godhong ing boday nalika dicabut;

• Nglindhungi riasan utami;

• Nyedhiyakake kompresi sing dikontrol;

• Ora stimulasi, ambegan kanthi bebas, nyaman

• Tahan banyu. 

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan: Kemasan karton

Wektu delivry: sajrone 3 minggu wiwit tanggal konfirmasi pesenan

Pengiriman: Liwat segara / udara / ekspres

FAQ

P2: Apa kita bisa duwe logo perusahaan dhewe ing pita / inti njero / kertas rilis / kothak?

A2: Ya wis kasedhiya, kriya individu disambut.

P3: Apa kita bisa menehi bandage kohesif kurang saka MOQ?

A3: Yen jumlahe sithik, biayane bakal akeh. Dadi ora apa-apa yen sampeyan pengin duwe jumlah sithik, nanging regane bakal

diitung maneh

P4: Kepiye conto sing gratis?

A4: Kita bisa menehi layanan conto gratis (produk konvensional), nanging biaya nyata kanggo sampeyan dhewe.

Tujuane yaiku supaya bisa nyukupi kebutuhan pelanggan.

P5: Apa bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

A5: Mesthi wae. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik, hubungi kami kanggo nggawe janji. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita