Crepe Perban Elastis

Katrangan singkat:

Crepe elastis Bandage nduweni tekstur alus, elastisitas dhuwur lan permeabilitas udara sing apik, sing bisa ningkatake sirkulasi getih lan nyegah pembengkakan anggota badan.

Spesifikasi:

1. Bahan: 80% katun; 20% spandeks

2. Bobot: g / ㎡: 60g, 65g, 75g, 80g, 85g, 90g, 105g

3. Klip: nganggo utawa nganggo klip, klip band elastis utawa klip band logam

4. Ukuran: dawa (digawe dowo): 4m, 4,5m, 5m

5. Jembar: 5m, 7.5m 10m, 15m, 20m

6. Kemasan blastik: dikemas ing selofan

7. Cathetan: spesifikasi khusus bisa dadi panjaluk pelanggan


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur:

1. Bahan: katun 80%; spandeks 20%

2. Bobot: g /60g, 65g, 75g, 80g, 85g, 90g, 105g

3. Klip: nganggo utawa nganggo klip, klip band elastis utawa klip band logam

4. Ukuran: dawa (digawe dowo): 4m, 4,5m, 5m

5. Lebar: 5m, 7.5m 10m, 15m, 20m

6. Kemasan plastik: dikemas ing selofan

7. Cathetan: spesifikasi khusus bisa dadi panjaluk pelanggan

Spesifikasi

Spesifikasi

Pengepakan (puluhan / CTN)

Ukuran Ctn

5CMX4.5M

60

43X32X34CM

7.5CMX4.5M

40

43X32X34CM

10CMX4.5M

30

43X32X34CM

15CMX4.5M

20

43X32X34CM

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan: Kemasan karton

Wektu delivry: sajrone 3 minggu wiwit tanggal konfirmasi pesenan

Pengiriman: Liwat segara / udara / ekspres

FAQ

1. T: Apa sampeyan bisa ngenalake negara endi sing wis kerja sama karo sampeyan?

A: Perban kohesif mung didol ing luar negeri, perusahaan olahraga, tim olahraga, agensi terapi lan pusat kecantikan minangka utama

pelanggan

2. T: Apa kita bisa duwe logo perusahaan dhewe ing pita / inti njero / kertas rilis / kothak?

A: Ya wis kasedhiya, kriya individu disambut.

3.Q: Apa kita bisa supaya bandage kurang saka MOQ?

A: Yen jumlahe sithik, biayane bakal akeh. Dadi ora apa-apa yen sampeyan pengin duwe jumlah sithik, nanging regane bakal dietung maneh.

4. T: Miturut rencana produksi pabrik sampeyan, suwene tanggal pengiriman paling cepet?

A: Wektu pangiriman paling cepet sajrone seminggu. Wektu pengiriman paling dawa udakara 30 dina.

Iku gumantung saka pengaturan produksi lokakarya lan kerumitan produk.

5.Q: Apa kita bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

A: Mesthi wae. Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik, hubungi kami kanggo nggawe janji. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita