Perban Tubular

Katrangan singkat:

Perban elastis tubular duwe fleksibilitas lan aplikasi sing apik. Iki bisa digunakake ing bagean awak apa wae. Kanthi struktur jaringan lan mode operasi sing unik, bisa dadi cedhak karo awak pasien.

• Gunakake macem-macem: Ing kayu lapis bandage polimer tetep, perban gypsum, perban tambahan, perban kompresi lan kayu lapis splicing minangka liner.

• Tekstur alus, nyaman, cocog. Ora ana deformasi sawise sterilisasi suhu dhuwur

Gampang digunakake, nyedhot, apik lan gen-erous, ora mengaruhi urip saben dinane.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

• Gunakake macem-macem: Ing kayu lapis bandage polimer tetep, perban gypsum, perban tambahan, perban kompresi lan kayu lapis splicing minangka liner.

• Tekstur alus, nyenengake, cocog. Ora ana deformasi sawise sterilisasi suhu dhuwur

Gampang digunakake, nyedhot, apik lan gen-erous, ora mengaruhi urip saben dinane.

Indikasi

Kanggo perawatan, perawatan sawise, lan pencegahan kambuh kerjane olahraga lan olahraga, perawatan sawise kerusakan vena varikos lan operasi uga kanggo terapi kekurangan vena.

Kaluwihan

Elastisitas dhuwur, bisa dicuci, disteril.

Jarak udakara 180%.

Perban kompresi kuat elastis permanen kanthi regangan dhuwur kanggo kompresi sing bisa dikendhaleni.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan: Kemasan karton

Wektu delivry: sajrone 3 minggu wiwit tanggal konfirmasi pesenan

Pengiriman: Liwat segara / udara / ekspres

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrik sing duwe lisensi ekspor

P: Kepiye babagan syarat pambayaran compamy sampeyan?

A: Kita nampa deposit 30%, lan saldo 70% sadurunge dikirim.

P: Kepiye cara njupuk conto?

1. Kita diajeni kanggo menehi conto. Klien anyar kudu mbayar biaya lan conto kurir, biaya iki bakal dijupuk saka pambayaran kanggo pesenan resmi.

2. Babagan biaya kurir: sampeyan bisa ngatur layanan RPI marang Fedex, UPS, DHL, TNT, lan liya-liyane supaya sampel diklumpukake; utawa menehi informasi babagan akun koleksi DHL. Banjur sampeyan bisa mbayar kargo langsung menyang perusahaan operator lokal.

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?

A: "Kualitas prioritas. Kita mesthi ngutamakake pengendalian mutu wiwit wiwitan nganti pungkasan:

1). Kabeh bahan baku sing digunakake ramah lingkungan;

2). Buruh trampil ngati-ati saben rincian babagan proses produksi lan pengepakan;

3). Departemen Kontrol Kualitas sing tanggung jawab khusus kanggo mriksa kualitas ing saben proses.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita