Perban Plester

Katrangan singkat:

Perban Plester digawe dening perban gauze sing munggah pulp, tambah plester bubuk Paris kanggo digawe, sawise direndhem liwat banyu, bisa harden kanthi cepet nggawe desain, duwe kemampuan model sing kuat, stabilitas apik. Iki digunakake kanggo mbenakake Operasi ortopedi utawa ortopedi, nggawe cetakan, peralatan tambahan kanggo perangan awak gawean, stent pelindung kanggo luka bakar, lsp. kanthi regane murah.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur:

Terdiri saka kain kasa tenun polos sing ditutupi campuran alpha lan beta

kristal kalsium sulfat, spooled ing inti plastik berlubang bunder.

 

1. Wektu kecemplung mung 2 nganti 3 detik.

2. Kemampuan cetakan sing apik banget.

3. Wektu setting awal sajrone 3 nganti 5 menit, ing suhu banyu rendaman 20 C.

4. Bisa kanthi ati-ati ngalami bobot sawise 30 menit.

5. Kerugian plester sithik banget.

6.  Yen wis kaku tenan, duwe kekuatan dhuwur ing konsumsi bandage sing sithik.

Ukuran lan Paket:

Barang Spesifikasi Pengepakan (Gulung / CTN) Ukuran karton (cm)
POP-0101 5cmx2.7m 240 57x33x26
POP-0102 7.5cmx2.7m 240 57x33x36
POP-0103 10cmx2.7m 120 57x33x24
POP-0104 12.5cmx2.7m 120 57x33x29
POP-0105 15cmx2.7m 120 57x33x29
POP-0106 20cmx2.7m 60 57x33x23
POP-0107 7.5cmx3m 240 58x34x36
POP-0108 10cmx3m 120 58x34x24
POP-0109 12.5cmx3m 120 58x34x29
POP-0110 15cmx3m 120 58x34x33
POP-0111 20cmx3m 60 58x34x23
POP-0112 7.5cmx4.6m 144 44x40x36
POP-0113 10cmx4.6m 72 44x40x24
POP-0114 12.5cmx4.6m 72 44x40x29
POP-0115 15cmx4.6m 72 44x40x33
POP-0116 20cmx4.6m 36 44x40x23

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan: Kemasan karton

Wektu delivry: sajrone 3 minggu wiwit tanggal konfirmasi pesenan

Pengiriman: Liwat segara / udara / ekspres

FAQ

1. Apa MOQ kasebut?

Barang sing beda karo beda sing dijaluk, umume ora kurang saka 2000 usd kanggo siji pesenan (supaya sampel bisa bediskussed)

Sampel 2.ls kasedhiya sadurunge pesanan dikonfirmasi?

Umume sampel sing bisa habis bisa gratis kanggo sampeyan, nanging minangka pangumpulan barang conto dhasar.

3. kepiye supaya pesen?

A. Hubungi langsung online utawa kirim dhaptar priksaan kanthi jeneng item, spesifikasi & jumlah menyang alamat email, penjual tartamtu bakal ngubungi lan negosiasi karo sampeyan babagan kabeh rincian.

B.TT Pre-Payment 30% sawise nampa Invoice Proforma, banjur Mulai produksi.

C Pengiriman & mbayar saldo 70% nalika nggawe kabeh dokumen marang sampeyan.

D. Kita bakal tetep kontak karo sampeyan sawise entuk barang kanggo layanan sing luwih apik lan saran apa wae.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita