Splint Ortopedi

Katrangan singkat:

Splint orthopaedic, fract splint, splint with short immersion time and high kekuatan, light light, permeability light, permeability air, easy to operate, comfortable, fast curing time, permeability air good, no dust, antibacterial and deodorization, macem-macem spesifikasi, gampang bubar.

Curing Speed ​​It ossifying ing 3-5 menit sawise mbukak paket lan bisa bobot sawise 20 menit, nanging plester bandage perlu 24 jam kanggo kongkresi lengkap.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur:

• Operasi sederhana Operasi suhu kamar, wektu cendhak, fitur cetakan sing apik.

• Atose abot & bobot entheng 20 kali luwih abot tinimbang bandage plester; bahan ringan lan nggunakake kurang saka bandage plester; Bobot plester 1/5.

• Lacunary (akeh struktur bolongan) kanggo ventilasi sing apik Struktur jaring rajutan sing unik priksa manawa ventilasi udara sing apik lan nyegah kulit lembab lan panas & pruritus.

• Curing Speed ​​It ossifying ing 3-5 menit sawise mbukak paket lan bisa bobot sawise 20 menit, Nanging plester bandage perlu 24 jam kanggo kongkret lengkap.

• Proyeksi Sinar X Banget Kemampuan penetrasi sinar-x sing apik nggawe foto sinar X kanthi jelas tanpa nyopot bandage, nanging bandage plester kudu dicopot kanggo mriksa inspeksi sinar-x.

• Kualitas anti banyu sing apik Persentase sing diserap lembab 85% luwih murah tinimbang perban plester, Malah pasien kena kahanan banyu, isih tetep garing ing posisi ciloko.

• Nyaman & aman kanggo pasien / dokter Bahan ramah karo operator lan ora bakal ketegangan sawise konkret.

• Bahan sing ramah lingkungan iku ramah lingkungan, sing ora bisa ngasilake gas sing tercemar sawise dadi radang.

Pengepakan & Pengiriman

NO. Ukuran (cm)  Ukuran Karton (cm)  Pengepakan
ASN312  7,5 * 30 64x49x44cm 20unit / kothak, 6 kothak / ctn
ASN335 7,5 * 90 64x49x44cm 10unit / kothak, 6 kothak / ctn
ASN415 10.0 * 40 64x49x44cm 20unit / kothak, 6 kothak / ctn
ASN420 10.0 * 50 64x49x44cm 10unit / kothak, 6 kothak / ctn
ASN430 10.0 * 75 64x49x44cm 10unit / kothak, 6 kothak / ctn
ASN530 12,5 * 75 55x49x44cm 10unit / kothak, 4 kothak / ctn
ASN545 12,5 * 115 55x49x44cm 10unit / kothak, 4 kothak / ctn
ASN630 15.0 * 75 55x49x44cm 10unit / kothak, 4 kothak / ctn
ASN645 15.0 * 115 55x49x44cm 10unit / kothak, 4 kothak / ctn

Wektu delivry: sajrone 3 minggu wiwit tanggal konfirmasi pesenan

Pengiriman: Liwat segara / udara / ekspres


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita