ndandani tape

Katrangan singkat:

Pita fix gampang digunakake, gampang digawa, meh ora ana ketegangan nalika nyebar, ngobati banyu cepet utawa ngobati alam sing alon ing udhara, tanpa ambu, ora beracun, ora gampang diobong, kuwat lan awet, banyu lan pelarut kimia sing paling akeh lan bahan bakar, resistensi nyandhang mekanik, tahan korosi, insulasi dhuwur, bentuk sewenang-wenang, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur :

 • Katalis: Banyu

 • Rias Resin: Poliuretan

 • Resistensi Panas: 180 ° C

 • Tekanan: 2175 PSI

 • Ikatan: Pipa tembaga, PVC, polipipe, logam, fiberglass

 • Setel Wektu: 20-30 menit, disetel ing banyu

 • resistensi kimia: Bahan kimia lan bahan bakar paling akeh

 1. Nolak suhu sing adhem lan panas

 2. Gampang ditrapake, ora ana campuran utawa reresik sing ora tumoto

 3. Resistan kanggo banyu, asam, uyah, utawa organik lemah

 4. Bisa ditrapake ing njero banyu utawa menyang permukaan sing teles

 5. Cepet, lapisan pelindung jangka panjang, siyap kanggo layanan langsung

 6. Ora beracun lan bisa ditrima kanggo saluran banyu portebel

20

Data Teknis

 ♦ Umur sing bisa digunakake: 2-3 menit, gumantung saka suhu banyu lan pipa

  ♦ Wektu tamba kanthi intensif: 5 menit

  ♦ Wektu tamba lengkap: 30 menit

  ♦ Shore D atose: 70

  ♦ Kekuwatan tarik: 30-35Mpa

  ♦ Modulus tarik: 7.5Gpa

  ♦ Suhu layanan maksimal: 180 ° C

  ♦ resistensi tekanan: 400 psi (Min mbungkus 15 lapisan ing area retak / bocor)

Lamaran

1. Sawise area bocor diidentifikasi, mateni pipa utawa selang sing gegandhengan langsung. Siapke permukaan kanthi cle aning lan roughening pipa.

2. Sijine sarung tangan lateks sing ditutup. Gunakake Steel Putty menyang situs lan cetakan bocor. 

3. Bukak kanthong foil lan lebokake bandage ing banyu tawar sedheng 5 ~ 10 detik. Kabeh isi kudu digunakake yen bungkus dibukak. 

4. Aplikasi ing saubengé wilayah sing rusak nganti 50mm ing sisih loro bocor kanggo njamin jangkoan lengkap.

5. Nalika ngobati diwiwiti yen dijupuk saka banyu. Nalika mbungkus, narik saben lapisan kanthi kenceng kanthi nggunakake tangan sampeyan kanggo ngecor lan meres lapisan kasebut 

bebarengan. Terusake tumindak iki sajrone lan sawise rampung. 

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan: Kemasan karton

Wektu delivry: sajrone 3 minggu wiwit tanggal konfirmasi pesenan

Pengiriman: Liwat segara / udara / ekspres


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK