Tape casting kasusun saka pirang-pirang lapisan fiberglass khusus sing diresapi resin.

1.Kekerasan lan bobot entheng: Kekerasan belat sawise ngobati yaiku 20 kali lipat saka plester tradisional. Fitur iki njamin fiksasi sing dipercaya lan mantep sawise direset kanthi bener. Bahan fiksasi cilik lan bobote entheng, padha karo 1/5 bobot plester lan 1/3 kekandelan sing bisa nyebabake area sing kena pengaruh kurang bobote, nyuda beban olahraga sawise fungsional, difasilitasi sirkulasi getih lan ningkatake penyembuhan.

2. Permeabilitas udara keropos lan apik: Perban nggunakake benang mentah berkualitas tinggi lan teknologi tenun bolong unik sing nduweni permeabilitas udara sing apik.

3.Kacepetan pengerasan cepet: Proses pengerasan bandage cepet. Miwiti ngencengi 3-5 menit sawise mbukak paket lan bobote 20 menit nalika balutan plester mbutuhake 24 jam kanggo ngencengi lan nyuda bobot.

4. Transmisi sinar-X sing apik: Perban duwe permeabilitas radiasi sing apik banget lan efek sinar-X jelas sing mbantu dhokter ngerti penyembuhan perangan awak sing kena pengaruh kapan wae sajrone proses perawatan.

5.Tahan banyu sing apik: Sawise bandage dikencengi, lumahing alus lan tingkat nyerep lembab 85% luwih murah tinimbang plester. Sanajan perangan awak sing kena pengaruh kena banyu, kanthi efektif bisa njamin manawa wilayah sing kena garing.

6. Gampang dioperasikake, fleksibel, plastisitas sing apik

7.Nyaman lan aman: A. Kanggo dokter, (segmen empuk duwe keluwesan sing luwih apik) fitur iki ndadekake dhokter luwih gampang lan praktis. B. Kanggo pasien, bandage duwe kontraksi cilik lan ora bakal ngasilake gejala nyenyet kulit lan gatel sawise bandage plester dadi garing.

8.Macem-macem aplikasi: fiksasi eksternal ortopedi, ortopedi kanggo ortopedi, peralatan fungsional tambahan kanggo prostesis lan alat dhukungan. Stent pelindung lokal ing departemen pembakaran.


Wektu kiriman: Sep-22-2020