Biro Ilmu lan Teknologi Distrik Huaian teka ing perusahaan kami kanggo nuntun tugas kasebut

Jeremy Guan, manajer umum teknologi medis ASN Huaian CO., LTD menehi pimpinan relevan kanggo Biro Teknologi Distrik Huai'an sing teka ing perusahaan kita kanggo investigasi lan riset kanthi sambutan. Ing tanggal 26 Agustus. Pemimpin Biro Teknologi sing relevan ngrungokake perkenalan produksi lan pengembangan perusahaan, ngunjungi lokakarya produksi perusahaan lan sinau luwih lengkap babagan inovasi independen, riset ilmiah lan pengembangan perusahaan, bakat riset ilmiah lan liya-liyane.

Sawise ngrungokake kahanan perusahaan kita, dheweke rapat karo manajer umum perusahaan kita Jeremy Guan lan wong sing bertanggung jawab ing departemen perusahaan sing relevan kanggo ngerti kesulitan sing ditemoni perusahaan ing inovasi lan pangembangan lan Apa layanan liyane sing dibutuhake perusahaan saka pamrentah, supaya perusahaan bisa luwih ningkatake kemampuan inovasi teknologi lan ningkatake pangembangan inovasi teknologi.

Minangka wakil perusahaan, General Manager Jeremy nyambut gawe karo pimpinan Biro Teknologi Kabupaten lan matur nuwun amarga dhukungan sing kuat. Jeremy ujar manawa prestasi ASN Medis saiki ora bisa dipisahake karo kabijakan preferensi bangsa kanggo wirausaha lan dhukungan ilmiah lan teknologi, uga perawatan jangka panjang lan pitulung departemen pamrentah, dheweke ngarep-arep supaya departemen pamrentah ing kabeh level bisa terus ndhukung ASN Medis dadi saya gedhe, kita bakal terus kerja keras kanggo menehi sumbangan sing luwih gedhe tumrap kesejahteraan ekonomi lokal.

Pimpinan Biro Ilmu lan Teknologi Distrik negesake manawa pangembangan karya ilmiah lan teknologi perusahaan lan ngarep-arep ASN Medical bisa terus ngupayakake nindakake luwih akeh proyek lan entuk asil sing luwih akeh.

Wong sing tanggung jawab ing departemen sing relevan karo perusahaan kasebut ngiringi kabeh kunjungan kanggo investigasi.


Wektu kiriman: Sep-22-2020