Cara nggunakake tape Casting Orthopaedic

1. Ndandani bagean sing wis lara lan bungkus nganggo bantalan katun;

2. Bukak kanthong kemasan casting lan selehake perban ing banyu ing suhu ruangan 20~ 25udakara 4 ~ 8 detik;

3. kepeksa ngetokake banyu, siji gulung kudu digunakake kanggo mbedakake gulungan liyane supaya ora dibongkar lan dikencengi sadurunge;

4. Tatu spiral, 1/3 utawa 1/2 tumpang tindih 6-9 lapisan;

5. Kencengi gulung kanggo nambah adhesi ing antarane lapisan, nanging gulung ora kudu kenceng banget, supaya ora mengaruhi sirkulasi getih. Diwiwiti kanggo solidify ing 8-15 menit;

6, sawise nganggo bandage ing njaba lapisan knead press lan lapisan sing wis diikat kabeh;

7. Sawise dibungkus bandage, bisa dikeringake nganggo pengering rambut listrik yen wis udan;

8.Scalpel lan gergaji listrik bisa digunakake nalika nyopot.

Cathetan:
1. Operator kudu nganggo sarung tangan kanggo nyegah resin poliuretan ora nempel ing kulit.
2. Bukak siji paket banjur gunakake langsung. Aja mbukak luwih saka siji paket sekaligus, supaya ora mengaruhi kekuwatane.
3. Sajrone transportasi lan panyimpenan, wenuhi tas kemasan supaya ora bocor hawa supaya ora ngerasake produk.
4. Yen ana masalah kualitas, hubungi pabrik utawa agen kanthi tepat wektu.


Wektu kiriman: Sep-11-2020